2015. május 3.

II. helyezett lettem

Sziasztok!


Hát botrányosan régen jártam erre elismerem és sajnálom is. Most szabadkozhatnék hogy ennek tulajdonképpen mi is az oka, de most nem fogok. (Ami azt illeti fogok is, de nem most, hanem az Álmodj a csúcsig-on valamelyik nap a héten). Most azért jöttem, hogy egy olyan hírt meséljek el és osszak meg veletek, mely még most is hihetetlen számomra, pedig lassan már három hete tudom.
Szóval emlékeztek a novellára melyet még márciusban hoztam? Na, azt egy novella versenyre írtam, mert megtetszett az ötlet meg a téma, szóval gondoltam hajrá. Mikor elküldtem a jelentkező mailt nem is gondoltam volna, hogy helyezést érhetek el és mégis sikerült II. helyezett lettem. Ez számomra hihetetlen és innen is köszönöm a lehetőséget és a könyvet a szervezőnek Isabella Reed-nek.


Valamint mint fentebb említettem a második helyezésemért egy könyvet is nyertem, melyről meg is feledkeztem, mármint arról, hogy a versenynek tárgyi nyereménye is van. Szóval kisebb meglepetésként ért, mikor erről olvastam a levélben. Szóval kaptam egy listát, ahonnan az alábbi művet választottam. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy csak az első részét olvastam, de most végre van indokom a második részt és persze a harmadikat is elolvassam.

A könyv borítója és Isabella "üzenete"
Hát ennyi lettem volna mára. Csak ezt akartam veletek megosztani. Ha valaki esetleg nem olvasta volna a novellát, akkor azt IDE kattintva megteheti. További szép estét és holnapra minden érettségizőnek kéz és lábtörést kívánok,

Lucy


1 megjegyzés:

  1. Gratulálok Tüneményes Virágszálam! Majd mesélj róla, milyen volt, hátha kedvet kapok hozzá. ;) ♥

    VálaszTörlés