2015. január 15.

Műkorcsolya kihívás - ötödik nap

Ki a kedvenc női műkorcsolyázód?

Meg mondom őszintén; sok női műkorcsolyázót szeretek. Talán többet is, mint jégtáncost, ami furcsa, elvégre a jégtánc a kedvenc szakágam, de ez most mindegy is. Visszatérve; sok női korcsolyázót szeretek, ám mégse volt nehéz eldönteni, hogy ki a kedvenc.
Az abszolút favorit Elena Radionova, egy lassan 16 éves lány, aki viszonylag fiatal kora ellenére már történelmet írt ebben a sportban, ugyanis ő volt az első lány, aki két egymást követő évben megnyerte a Junior világbajnokságot. ezen kívül az elmúlt három évben az orosz nemzeti dobogó mind a három fokán helyet kapott. (Tudni kell, hogy az orosz bajnokság színvonala néha már vetekszik egy nemzetközi verseny színvonalával is.)  Mind ezen kívül remekül korcsolyázik és ad elő. Annak ellenére, hogy csak 16 éves lesz az idei programjaiban néha már nem egy kislányt, hanem egy nőt láttam, ami nem szó, mert ezt sok nála idősebb nem feltétlen tudja elérni.
Mind ezeken kívül ő maga a megtestesült cukiság, mert mikor nem a jégen van - hanem egy interjún vagy a lihegőben -  meg van benne az a gyermeki báj és játékosság, ami egy egy mozzanatban mutatkozik meg. Például abban, hogy játszik a plüssökkel, amiket bedobáltak neki a programja után. Valamint a mimikája, na az haláli (és persze aranyos, de ezt már mondanom sem kell :3). 

2 megjegyzés: