2015. január 23.

Műkorcsolya kihívás - tizenharmadik nap

Mi az, ami nagyon meglepett?

Hű, ide eredetileg egy egészen negatív dolgot akartam írni, de az Leah leírta előttem, így én inkább valami pozitívat írok. Szóval meglepett, mikor tavaly a kedvenc jégtáncospárom világbajnok lett, mindössze 0.02 század ponttal megelőzve a kanadai kettőst, akiket szintén nagyon szeretek.
Meg mondom őszintén; ha a verseny előtt valaki megkérdezi, hogy mire tippelek; hol fognak végezni azt mondom, hogy ha szerencséjük van és jól futnak, akkor feljöhetnek a bronz érmes helyre, óriási mázlival pedig harcolhatnak az ezüstért. Mert ugyan az olimpiai arany és ezüst érmesek nem indultak, de a harmadik és negyedik helyezettek igen, valamint a kanadaiak, akik azért elég jók, és befoghatták volna az olaszokat. 
Szóval, ha a papírformát néztük volna, akkor Annának és Lucának a dobogó legalsó fokán kellett volna végeznie nem pedig a legtetején. Én mindenesetre örülök, hogy így történt, de van aki nem. Persze, ez már nem ide tartozik. (Bár az kikészített, hogy a franciák úgy állták végig az egész eredmény hirdetést, mintha a saját temetésükön volnának.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése