2015. január 20.

Műkorcsolya kihívás - tizenegyedik nap

Mi a legszebb élményed a korcsolyával kapcsolatban?

Ide most nagyon sok mindent tudnék írni. Mondhatnám azt, hogy azok a pillanatok, mikor anyával ketten nézzük a tévében, vagy az a pillanat volt, mikor megtudtam, hogy a kedvenc jégtáncosaim tavaly meg nyerték a világbajnokságot, vagy még számtalan dolgot mondhatnék.
Azonban mivel ez a kérdés nem teljesen egyértelmű, talán szándékosan, szóval mivel két értelmű kicsit kiforgatom. Azt hiszem, hogy senki számára nem titok, hogy Leah és én  nagyon jóban vagyunk a blogger világ keretein kívül is. Nos, ez részben a bloggernek, részben pedig a korcsolyának köszönhető, ugyanis, ha nem kezdem el írni a korcsolyás blogomat, akkor valószínűleg sosem hagy kommentet és kér cserét, majd én az ő blogján sosem kérem el a email címét és akkor sosem kerülünk olyan kapcsolatba, mint amilyenben most vagyunk. 
Szóval, ha nincs a korcsolya, akkor mi ketten sosem ismerjük meg egymást és sosem leszünk barátok. Szóval a legjobb élményem a korcsolyával kapcsolatban az, hogy megismerhettem, egy nagyon jó barátomat Leaht. Szerintem ennél több nem is kell. 

1 megjegyzés:

  1. Jaaajj egyelek meg drágaságom, de cuki vagy ^^ :D ♥
    Én is hálát adok a korcsolyának és az égieknek, hogy megkerestél, és most már az egyik legjobb barátnőm vagy. *.*

    VálaszTörlés