2015. január 15.

Műkorcsolya kihívás - hatodik nap

Ki a kedvenc férfi korcsolyázód?

Nos, meg mondom őszintén; nem sok egyéni férfi korcsolyázót szeretek. Talán összesen hármat, hogy a dobogó minden fokára jusson valaki. De az első helyet Javier Fernandez, a spanyol korcsolyázó foglalja el. Hogy miért? Most zenghetnék ódákat arról, hogy én mennyire nagyon jók az ugrásai, mennyire jó technikailag és mennyire remek előadó. Ezek mondjuk mind igazak is lennének, főleg az, hogy mennyire jó előadó. De a legfőbb indok arra, hogy ő a kedvencem a kinézete. Mert valljuk be; kurva jó pasi. Oké, lehet, hogy ez egy kicsit sablonosan, de én is nőből vagyok na.
Mindenesetre a mellett, hogy bitang jól néz ki az eredményei is remekek. Kétszeres, lassan háromszoros Európa bajnok (2013; 2014), kétszeres világbajnoki bronzérmes (2013; 2014) és én szentül hiszem, hogy az olimpián is neki kellett volna a dobogó harmadik fokán állnia, nem pedig a Kazah fiúnak, de ez van. Mindenesetre; Vamos Javi!

7 megjegyzés:

  1. Óóóóhe fiam, hogy mennyire egyezik a véleményünk ^^ :D ♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Óóóóóóóóóóóóóóóóóóhe lány ezen ne lepődj meg;) ^^ ♥♥♥♥

      Törlés
  2. Szia!
    A legeslegnagyobb kedvencem, amióta láttam a karibos kűrjét *-* :D Egy zseni ez a srác, és igen, tényleg nagyon jó pasi *-* Szabad tudni, hogy ki a másik két férfi koris, akit szeretsz? :) :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia :)!

      Akkor egyet értünk :3 Nekem mondjuk a szuper Javis Gálája a kedvencem :"D azon mindig nevetek *.* . És persze; Yuzuru Hanyu - bár őt csak az utóbbi időben szerettem és - és Ivan Righini. :)

      Törlés
    2. Ó, azt is nagyon szerettem :D igazából bármit csinál, azt szeretem :D Most pillanatnyilag az idei Black Bettys rövidje az amin állandóan ájuldozok és ámulok :DD Ó, Righinit is szeretem, meg a férfi mezőnyből újabban Chan és Voronov az, aki még nagy kedvenc :D

      Törlés
    3. Igen Javi bármit csinál az jó, ezt be kell hogy lássuk ^^ *.* És igen az idei rövidje baromi jó, de nekem a Szevíjai borbély is bejön, pedig sokaknak nem tetszik ^^. Igen Righini is egy remek előadó és jó pasi, csak az ugrásai meg a technikája gyenge :'( Ők se rosszak ^^ voltak egészen jó programjaik :)

      Törlés
    4. Ha már Javi és Black Betty... A Rostelecom Cup-on ahogy megmentette azt az axelt *.* Nos, ez a profizmus. :D

      Törlés